Asszonyt újít be az olasz politika vénülni képtelen doyenje, a 77 éves Silvio Berlusconi. A volt olasz kormányfő december 16-án, egy tévéműsorban jelentette be, hogy eljegyezte a 27 éves Francesca Pascalét.

Hónapok óta voltak pletykák az elvált politikus új csajáról, többször le is fotózták őket Berlusconi fociklubjának, az AC Milannak a meccsein. Aztán Daniela Santanche képviselőnő, majd az olasz sajtó is megerősítette a híreket, rögtön az új "first lady"-nek nevezve a nápolyi Pascalét.

A felfújt szájú nő nem ismeretlen a médiában, az olasz televíziózás szegényebb lenne a lenti videogyöngyszem nélkül, amelyben ő is táncot lejt egy kopaszodó fickó mellett (ő fehér topban és szoknyában, valamint piros övvel látható 0:27-től). Silvio Berlusconi az utóbbi hetekben utalásokat tett rá, hogy visszatérne az olasz politikába sorozatos szex- és pénzügyi botrányai után. Talán most abban reménykedik, hogy új nője sok szimpátiaszavazatot hoz majd azoktól az olasz férfiaktól, akik szintén fiatal barátnőt szeretnének.