Tm Cruise-nak új csaja van, értesült az In Touch. A kérdéses asszonyszemély Cynthia Jorge, 26 éves hajadon, mellesleg New York-i étteremvezető, és éppen csak egy évvel öregebb annál, hogy feleannyi idős legyen, mint a színész. (És igen, az előző új csajáról egy hete írtunk.)

A lap szerint a két fél egy üzleti ebéden találkozott először, amelyet Cruise valamiért pont a Beauty&Essexben tartott, Jorge munkahelyén. Ekkor a nő átnyújtotta neki a névjegykártyáját, ami elég meggyőző lehet, mert állítólag 18-án, mindössze két nappal később már szenvedélyesen táncoltak a szintén New York-i Le Baron klubban. Cruise állítólag már másnap lelkesen hívogatta a nőt, aki többször arra kérte, hogy tartsa már egy kicsit a vonalat, mert eléggé elfoglalt. Végül üzenetet küldött neki.

Ha valakit pont ez izgatna, akkor tájékoztatjuk, hogy szemtanúk szerint Cruise-ék salsáztak, nagyon érzékin, és az egész olyan volt, mintha a Dirty dancingből néznének egy jelenetet. Jaj, bárcsak láthattuk volna!  Az est azzal ért véget, hogy Cruise az egyik kocsijával hazavitette a nőt, akit itt nézhet meg magának.