Szabó Kimmel Tamás megint szemeteszsákban volt, de ezúttal pirosban, a stylist szerint pedig túl rövid Malek Andrea haja, mert adásról adásra hosszabb lófarkat varázsolnak neki. Az adás első énekesét, Czerovszky Henit állítólag nem viselte meg, hogy ellenszenvesnek találják a nézők, úgyhogy gyorsan elő is adta Madonna Vogue-ját, utána pedig Nguyen Anh Quan bizonyította be, hogy Caramel mégsem döntött annyira rosszul, mikor az első élő adás után kirakta Fatimát. Schrott Pétert ismét rockernek öltöztették, és a hamis hangok ellenére is körülrajongták a mesterek. "Tanúi vagyunk egy csillag születésének" – szólta el magát Malek Andrea, Mező meg rápirított, hogy óvatosabban fogalmazzon.

Caramel szerint mással összetéveszthetetlen a stílusa Berkes Olivérnek, aki egy bőrhatású nadrágban és egy mackófelsőben énekelte el pár seggriszáló táncos társaságában Beyonce 'Love on Top' című számát. Rögtön ezután volt egy kis dráma is, ugyanis megmutatták nekünk, ahogy Veres Mónika elsírta magát a felkészülés alatt. Veres a 'Maradj velem' című számot adta elő a Korál együttestől egy zongora és egy hegedű kíséretében, Mező be is könnyezett. A magát mókamesternek képzelő Bűdi Szilárd követte őt a botrányosnak beharangozott előadásával, amiben végül természetesen egy csöcs sem villant. Schwartz Dávid pedig – akiből Malek állítólag dívát akar faragni – a tavalyi Eurovízió nyertes dalát, a Euphoria-t adta elő. Mező ezután gyorsan le is szedte az énekes nyakából a sálát, mert az szerinte túl Boy George-os volt. Husnullina Regina jellegtelenül fetrengett a földön, miközben Dido egyik számát énekelte el, ami mesterének, Somlónak viszont nagyon tetszett.

Mindenki kedvence, Henderson Dávid volt a következő, aki bebizonyította, hogy tökéletesen mutatna egy fiúbandában, miközben a négy táncosfiú között táncolva adta elő Ne-Yo 'So Sick' című számát. Somlónak Hendersonról Nils Holgerson jutott eszébe, ezért elfurulyázta neki a Magyar Népmesék zenéjét. A Majkára hasonlító, de Pataky Attila hangú Weisz Viktor énekelt el ezután egy Illés számot. Kiderült, hogy a Szécsi lányok az előző élő adás alatt tudták meg, hogy meghaltak a nagyszüleik, Szécsi Saci pedig úgy érezte, ebben a szituációban ő volt az erősebb, szerinte neki kellett támogatnia hugát, Szécsi Böbét. Utóbbi Rihanna 'We Found Love' című számát énekelte, Szécsi Saci pedig a Hair című musicalből az Aquarius-t, amivel könnyedén lepipálta testvérét, Malek Andrea mégis úgy gondolta, hogy nem volt jó.

Pál Dénes a már unalomig énekelt 'Most múlik pontosan'-t énekelte, Mező szerint pedig ő volt a harmadik élő show hőse, mert egy új oldalát mutatta meg a dalnak. Torzsa Gabi a múltkor Rúzsa Magdit idézte, most meg Csobot Adélt, mert swinges stílusban adta elő a Hungária egyik számát. A magyar wannabe Michael Bublé, Gájer Bálint az Oasis egyik számát énekelte elég meghökkentő stílusban. Caramel szerint kemény meló volt így átdolgozni, kár, hogy Paul Anka ugyanígy már megtette ezt egyszer, sokkal korábban. Nádor Dávid pedig egy George Michael számot alázott meg, mert minden eddig létező erőt kivett a 'Freedom'-ból. Malek Andrea végül Torzsa Gabit, Somló Czerovszky Henit, Mező Misi Bűdi Szilárdot, Caramel pedig Nguyen Anh Quant ejtette ki.