horoszkóp

Megvannak az Oscar-jelölések

2013.01.10. 14:57
| Módosítva: 2013.01.10. 15:16

Nyilvánosságra hozták a 2013-as Oscar-díjra esélyesek listáját. A legjobb női főszereplő díjáért Naomi Watts, Jennifer Lawrence, Jessica Chastain, Emmanuelle Riva (a valaha volt legidősebb Oscar-esélyes nő) és Quvenzhané Wallis versenyeznek, legutóbbi csupán 9 éves.

A férfi színészek elismerését Bradley Cooper, Daniel Day-Lewis, Hugh Jackman, Joaquin Phoenix és Denzel Washington közül viheti haza valaki. Anne Hathaway is kicsit abbahagyhatja a sírást, mert legjobb női mellékszereplő kategóriában jelölték (igaz, meg kell küzdenie például Helen Hunttal, Sally Fielddel és Amy Adamsszel), és így van esélye Oscart szerezni, ha megbocsátják neki a muffvillantást. A férfi mellékszereplők közt ott van Philip Seymour Hoffmann, Tommy Lee Lones és Robert De Niro is.

A legjobb film vagy a Nyomorultak lesz, vagy az osztrák-német Amour. Esetleg Az Argo-akció, netán A messzi dél vadjai. Vagy a Django elszabadul, Tarantinotól. Esetleg a Pi élete, a Lincoln, a Napos oldal, vagy a Zero Dark Thirty. A díjátadó gálát február 24-én tartják, a további kategóriák jelöltjeiért ide kattintson.

A jelöltlistát egyébként Seth Macfarlane és Emma Stone (tudják, a legjobban öltözött celebnő) hozták nyilvánosságra. Utóbbi egyébként jelölt a Ted című filmje egyik betétdala miatt, és azzal (is) viccelődött, hogy bár az Amour osztrák film, de igazából osztrák-német koprodukcióban készült, márpedig mindenki emlékszik arra, mi származott már ebből az együttműködésből. Igen, Hitler.

Ajándékozzon utazást karácsonyra!

Nem tudja mivel lepje meg kedvesét? Válasszon szállásutalványaink közül egyet!

Értékeljen és nyerjen!

Van kedvenc légitársasága? Mondja el melyik, és nyerjen értékes ajándékaink közül!