Nagy buli volt decemberben az Exeteri Egyetemen: évente bált tartanak ott, hogy a hallgatók figyelmét felhívják a biztonságos szexre. A Daily Mail szerint így történt ez idén is, ennek mementója az a biztonságikamera-felvétel, amely megörökíti, miként szexelt két hallgató az intézmény épületében. (Sajátos értelmezés, de igaz: mi lehetne biztonságosabb, mint a biztonsági kamera alatt dugni?)

Az egyetemisták többsége leginkább alsóneműben flangált a jeles eseményen, a hallgatói önkormányzat pedig már nyomozza, melyikük vette fel telefonjával a légyottot (amelynek során a lány leszopja a fiút, majd dugnak). A rendőrség szerint nemcsak az követett el kihágást, aki dugott az egyetemen, hanem az is, aki az interneten helyezte el a felvételt. Vizsgálatot viszont nem indítanak, mert senki sem tett feljelentést az ügyben.

A bál résztvevőinek egyébként ingyen osztogattak „fogamzásgátló készítményeket", valószínűleg óvszert. A rendezvény több mint húsz éves, és nemcsak randalírozni szoktak rajta, hanem adományt is gyűjtenek.

Nemcsak a kamerázott szex miatt méltatlankodnak sokan: egyesek rasszistának is nevezték az eseményt, mert azt „törzsi tematikával" hirdették meg. Az egyetem oktatói része eközben csendesen kesereg azon, hogy ez mégiscsak egy oktatási intézmény volna.

2006-ban már betiltották a gólyabulikat, mert egy 18 éves fiatalember (Gavin Britton) halálra itta magát. Sört, cidert, whiskyt, vodkát és alkoholos üdítőket fogyasztott, három óra alatt tizenhárom kocsmában, Borat-parókát viselve. Másnap reggel találtak rá, a saját hányásába fulladt bele. A buli ilyen szokott lenni.