A Jóban Rosszban dr. Steiner Dórája, aki néha egy fordítva feltett mellkasröntgent értékelt, két éve hagyta ott a sorozatot, mert gyereket várt. A terhesség alatt azonban igen megasszonyosodott, a Blikk szerint egészen pontosan 24 kilót hízott. Jó hír azonban, hogy nem csak a megszerzett kilókat adta le, hanem annál 2 kilóval többet, így mostanra mindössze 52 kilós lett. Ennek azért is örül nagyon, mert így jól fog rajta állni az a ruha, amit a Story gálára választott magának.

"Nem hittem, hogy valaha visszanyerhetem a régi alkatomat, vagy felvehetek majd egy olyan ruhát, amire most esett a választásom. Egyszerűen szerelmes vagyok ebbe a ruhába. Bár kell hozzá bátorság, hiszen a merész szabása teszi izgalmassá" – nyilatkozta Végh.

A zöld szatén ruha egyik oldalán erősen felsliccelt, fodros, ráadásul csak egy válla van.

A színésznő azt is elmondta, mi volt a fogyásának a titka. "Rengeteg türelem kellett ahhoz, hogy megszabaduljak a feleslegtől, de végül másfél év alatt sikerült, fogyókúra és edzés nélkül. Valószínűleg alkati kérdés, hogy szép lassan leadtam a pluszkilókat, az utolsó lökést egy színházi próbaidőszak adta meg, de Bence mellett sincs megállás, főleg amióta elkezdett járni."