Ajay Cohan West Bromwich-i lakos, nem mellesleg kocsmatulajdonos múlt kedden hiába kereste a telefonját, amelyet saját ivójában, a New Talbot-ban tett töltőre. Sebaj, gondolhatta, majd visszanézi a biztonsági kamera felvételét – de az sem segített, számol be a SWNS.

Annyi derült ki, hogy a készülék délután fél háromkor tűnt el, arról a székről, amely a kocsma előző tulajdonosa, Gary Stephens kedvenc helye volt. Az iPhone másnap reggel került elő, a helyiség átellenes sarkában, ezért Cohannek meggyőződése, hogy Stephens szelleme tréfálta meg. Azt a kézenfekvő magyarázatot, hogy a telefon leesett, valaki megtalálta, és máshol helyezte el, nem akarja elfogadni, mert az utóbbi hetekben más, különös események is zajlottak ugyanitt.

Ön szerint

Az eset után néhány nappal, sötétedés után a kamera ragyogó gömböket rögzített a teremben, alkalmazottai pedig arról számoltak be: ha éppen egyedül voltak a helyiségben, valaki mintha megérintette volna a vállukat. Kutyája azóta nem hajlandó bemenni oda, az emeleten lakó Cohan-család pedig aggódik, mert amúgy szkeptikusak. Nézze meg az alábbi videót, utána pedig formáljon véleményt – a széket kell nézni, azon van a telefon, amely a tizedik másodperc körül eltűnik.