LadyGagát beperelte egykori asszisztense, mivel állítólag nem fizette ki a túlórapénzét. Lady Gaga szerint a nő olyan pénz miatt perli őt, amit nem is kéne megkapnia − írja a NY Post. "Azt hiszi, ő az univerzum királynője (...) pedig abban amit én csinálok, én vagyok az univerzum királynője, minden egyes nap" − mondta el rövid véleményét az ügyről a Ronnie Wooddal együtt bulizó énekesnő.

A héten az ügyben tartott hatórás meghallgatás során kiderült, hogy az egykori asszisztens, Jennifer O'Neill mintegy 7168 órányi túlórabért követel Lady Gagától, vagyis Stefani Germanottától, és további 393 ezer dollárt (kb. 84 millió Ft) követel még. Lady Gaga szerint egyik alkalmazottja sem kap túlórabért, vagyis szerint O'Neill pontosan tudta, hogy mibe vág bele, mikor elválallta a munkát, és tudta, hogy nem fog pénzt fizetni a túlórákért.

"Öt csillagoshotelekben aludt minden este, magángépeken evett kaviárt, Terry Richardsonnal bulizott, és az én ruháimat hordta, illetve az engdélyem nélkül kért az én YSL kedvezményemmel egy pár cipőt Yves Saint Laurenttől" − fakadt ki LadyGaga, azt magyarázva, hogy már csak ezekért sem jogos O'Neill követelése.