Erre a hétre is jutott egy önjelölt Jézus-reinkarnáció: ezúttal egy 54 éves amerikai férfi, aki kocsijával egy másikba csapódott. Mint a Gawker írja, Jett Simmons McBride ekkor kiszállt, odament a másik autóhoz, és megpróbálta kirángatni annak megsérült vezetőjét.

Eztuán elég sok minden történt: Tanya Baker, aki szintén arra közlekedett, végignézte, hogy McBride visszasétál a saját kocsijához (valószínűleg azért, hogy ott hagyja balesete áldozatát). A nő utánament, hogy maradásra bírja, mire a férfi egy hirtelen medveöleléssel válaszolt, azt ismételgetve, hogy ő Jézus, és mindenkit megvált, „csak éppen a niggereket kéne lesöpörni a föld színéről." A dolgok még rosszabbra fordulhattak volna a nagy szorongatás közepette, ha a férfi korábban nem vesz fel egy stopost, a munkanélküli Kai-t. De felvette, ő pedig csatlakozott az egyébként is felfokozott szituációhoz: egy baltával fenyegette a medveölelőt, így megmentve a foglyul ejtett nőt.

A történet azzal ért véget, hogy a megsérült autóst törött lábbal kórházba vitték, de amúgy jól van; az önjelölt Jézus előzetesben várja, hogy mi lesz vele, a nő további sorsa ismeretlen, Kai pedig azóta is interjúkat ad.