Igazán megérte Nádai Anikónak a Való Világ 4, hiszen szinte egyedüliként sikerült stabil helyet kivívnia magának az RTL Klubnál: na nem műsorvezetőként, vagy valamelyik már befutott műsor szereplőjeként számít rá a csatorna, hanem egy újabb valóságshow-ban! Illetve nem valóságshow, mert jobban szeretik rá használni a fikciós realityt vagy kvázirealityt, aminek az a lényege, hogy egy rendezők által kitalált helyzetben kell improvizálniuk a szereplőknek. Ja, hogy a Való Világ utolsó két évada is erről szólt? Mindegy, szóval ez most más.

Az Éjjel-nappal Budapest koncepciója egyébként a Németországban futó Berlin Tag und Nacht mintájára annyi, hogy laza fiatal társaság együtt lakik egy nagyon menő környéken lévő belvárosi lakásban, és buliznak. Ezt a fiatalosságot próbálják úgy kihangsúlyozni, hogy használják a skippelni szót, van vízipipa is a lakásban, sokat beszélgetnek a tetoválásokról, néha a kanapén átugorva közlekednek, és ami a legfontosabb, hogy az egyik lány születésnapjára biciklit vesznek.
Anikó ebbe a társaságba csöppen bele, mert ő ott akar lakni, ha már az első szerelme meginvitálta. Ezt a Zsófi nevű lány nem akarja, mert az első szerelem véletlenül az ő aktuális szerelme, és elég unszimpatikus neki Anikó, ami akkor sem változik, amikor közli, hogy ki lehet javíttatni a tetoválását. Aztán persze átmegy a beköltözés, és elmennek bulizni, ahol az RTL Klub története során először sikerült közel kerülni a budapesti fiatalok valódi mibenlétéhez, mégpedig a Kazinczy utcai részegen ordibáláshoz.

Mivel ez egy kvázireality, ezért nagyon jól jöttek Anikó korábbi tapasztalatai: jól néz ki, és hihetetlen magabiztossággal mesél úgy a kamerának a kijelölt részekben érzelmeiről, mintha csak a titokszobában ábrándozna a VV Olivérről, vagy időtől függően VV Béciről, esetleg Istenes Bencéről, esetleg arról a főnökéről, akiről Baukó Éva beszélt korábban , és aki véletlenül pont az egyik készítője az Éjjal-nappal Budapestnek