Vannak csendesebb és hangosabb válóperek, és van az az eljárás, amely Kim Kardashian és Kris Humphries között zajlik. Az ő esetük azért különleges, mert a férj elég régóta becsapva érzi magát, és a jelek szerint sokmindent megtenne azért, hogy megszívassa nejét. Aki pedig már erőst hozzámenne új fiújához, de legalábbis elválna, mielőtt megszüli első gyereküket. De egyelőre nem megy. A két fél jó ideje egyezkedik, mert a 72 napos házasságukat Kardashian válással, Humphries pedig érvénytelenítéssel zárná le. (Emlékeznek, az is egy tévéműsor volt.)

>

A TMZ most megszerzett néhány hivatalos, bírósági iratot, amelyekből arra lehet következtetni: a férj tönkre szeretné tenni neje realityműsorokra épülő karrierjét. Kardashian ügyvédje (Laura Wasser) állítja, az ellenérdekelt felek azzal fenyegetőznek, hogy lerántják a leplet a valóságshowról, amelyből Kardashian a vagyonát szerezte - persze csak akkor, ha nem érvényteleníttetik a házasságot, és a férfi nem kap annyi pénzt, amennyit akar. A Kardashianek vagy Bunim-Murray [a Keeping Up with the Kardashians című reality producerei] nem akarhatják ezt" - idézte az ügyvédnő az őket ért fenyegetést.

Wasser elmondása szerint az eljárást Humphries-ék arra akarják felhasználni, hogy a világ elé tárják, milyen kevés neje műsorainak valóságtartalma, (ami azért ciki, mert a celebnő változatlanul igyekszik fenntartani a látszatot, hogy azért nagyjából minden úgy van, mint a tévében). Kérdéseik főleg arra irányulnak, hogy a többek közt Humphries szereplésével forgatott hatodik évad mennyire volt előre megírva, és egyes emlékezetes jeleneteknél

Ki jön ki jobban a végén?

(például, amikor kiderül, hogy Kardashian már volt férjnél) kik határozták meg, miről beszélgessenek a főbb szereplők.

A lényeg, hogy ha Humphries az ügyesebb, elég hiteltelenné tudja tenni Kim Kardashiant ahhoz, hogy a műsorai kevésbé legyenek kelendőek. Már amennyiben valaki még elhiszi, hogy a valóságshow úgy igaz, ahogy van.