A könyvkiadásból nagy pénzt nem szakító Bódi Guszti, és neje, Margó két hetet töltött az Egyesült Államokban, ahol egy főzőversenyen zsűriztek és közben beugrottak egy kaszinóba.

"Las Vegasban bementem az első kaszinóba, bedobtam a gépbe öt dollárt, vagyis alig valamivel több mint ezerforintnyi összeget, és addig játszottam, amíg végül 1800 dollárt (közel négyszázezer forint) nyertem a nyerőgépen. Úgyhogy nagy volt az öröm" - nyilatkozta a zenész a Blikknek.

Viszont a nyereményt a magyar törvények szerint le kell adózni, azaz 43 százalékát az államnak kell átutalni, és a kaszinó vagy a játékterem által kiállított bizonylattal igazolni is kell tudni - ha esetleg vagyonvizsgálatra kerül sor.

A lap megkérdezte Bódi Margót is, megvan-e a fontos nyomtatvány.

"Ötszáznegyven dollárt, vagyis nagyjából 116 ezer forintot levontak a nyereményből, a maradékot adták oda, de erre nincsen bizonyíték. Küldtek egy kérdőívet, amit kitöltve vissza kellett juttatni, azon viszont semmilyen összeg nem szerepelt, ebből egy példányt eltettem. De miért kellene leadózni?" - kérdezte, majd hozzátette: "Honnan tudna róla a NAV, onnan, hogy a Blikk megírta? Majd megnézem a táskámat, ami akkor nálam volt, biztosan adtak róla valami papírt."