"Gyermekkori álmom, hogy kislányom legyen, ettől függetlenül természetesen egy kisfiúnak is fogunk örülni" – jelentette ki Szögeczki "VV Ágica" Ágnes az Atkívban. A TV2 stábja ugyanis elkísérte őt a genetikai ultrahangra. Ezen kiderült, az öthónapos terhes egykori reality-celeb kisfiút vár.

Miközben a pár éve még majdnem öngyilkosságba menekülő Ágica a könnyeit morzsolta, az orvos szakszerűen elmagyarázta, hogy látható a pénisz és a "tölténytáska", mellesleg a gyerek makkegészséges. A névadás viszont nehéz kör lesz, a lány Sophie/Szofi lett volna, de fiú névvel nem készültek. Renátó biztos nem lesz a név (nem tudni, a Big Brother egykori szereplőjének van-e köze hozzá), a lényeg, hogy olaszul és magyarul is jól hangozzék.

Ágica azt is kijelentette korábban, nem biztos, hogy fel van készülve a babára, ezért el is ment egy csoportos babagondozási tanfolyamra. A pelenkázásnál látszott rajta, hogy gondterhelt, nehezen fogja bírni mellékterméket, pedig csak egy élethű műbabát adtak a keze alá. "Mekkora adag, úristen" – kiáltott fel így is a műbaba elképzelt bélsarát látva.