Sértettből pillanatok alatt gyanúsított lett Alexa Diamond: a volt sztriptíztáncost testi sértés miatt jelentették fel - tudta meg a Velvet. Az eset még tavaly nyáron történt, amikor Diamond expasijával, Jerzyvel és egy másik lánnyal tartózkodott a BMW-jében, pár járókelő pedig megdobálta őket tojással. Molnár Alexandra nem volt rest, az elszelelt csapat után rohant, jócskán lekörözve az exvillalakó Jerzyt is, és elkapta az egyik támadó grabancát.

"Az autómban okozott kárért iramodtam utánuk, nagy nehezen be is értem őket, az utolsót úgy tudtam megállítani, hogy elkaptam a trikóját. Erre még ők jöttek nekem, és ahelyett, hogy elnézést kértek volna, még nekik állt feljebb, hogy miért szívózok" – mesélte Alexa Diamond. A szürreális történetet a rendőrök megjelenése szakította félbe, ám a folytatás se lett meglepetésektől mentes: az orvostanhallgatókból álló csoport ugyanis feljelentést tett testi sértésért.

"A kocsiban keletkezett kárt senki nem térítette meg, és a végén még én lettem sértettből gyanúsított" – kesergett Diamond. Tudomása szerint Jerzy megúszta a dolgot feljelentés nélkül, de az exvillalakót is kihallgatták már. Molnár Alexandra, aki jelenleg külföldön dolgozik, hétfőn jelenik meg a rendőrségen az üggyel kapcsolatban.