Dallas polgármestere bejelentette, hogy hivatalosan is kezdeményezték, hogy Larry Hagman napnak nyilvánítsák március 11-ét. Ezen a napon kerül bemutatásra ugyanis a Dallas egyik epizódja, melyet csak J.R mesterművének neveztek el, és J.R Ewing temetését mutatja be. "Ez egy nagyon különlegeses műsor lesz, amikor a rajongók idejöhetnek, és azt mondhatják" viszlát J.R és Larry" - tudatták a Facebookon a szervezők. Az adás során nem csak Hagman tehetségéről lehet megemlékezni, hanem arról a fantasztikus és gazdag életről, amit ő élt".
 
Mi kicsit máshogy, de hasonlóan szórakoztató Jockey-napot terveztünk, olvassa el, miként emlékezhet meg a nagyszerű színészről!
 
Úgyhogy, fel a Stetson kalapokkal, a cowboy csizmával és emlékezzetek Larry Hagmanre! Ha ő velünk lenne, csak annyit mondana "Ne aggódj, légy boldog, és érezd jól magad ! " - írták a szerkesztők rajnogói oldalán.

Larry Hagman 2012 novemberében halt meg egy dallasi kórházban, családja körében, rosszindulatú daganatos megbetegedés okozta szövődmények következtében - közölte a Dallas Morning News című lap a színész családjára hivatkozva. Torokrákja volt, de a 90-es években májrákban és májzsugorodásban is szenvedett, ami évtizedekig húzódó alkoholizmusának következménye volt. 1995-ben májátültetésen esett át, 2003-ban új májának egy részét eltávolították.

Az egész világot meghódító nyolcvanas évekbeli Dallas sorozat rakétaként röpítette Hagmant a népszerűség csúcsára, amely csak a Beatles vagy Muhammad Ali ismertségével vethető össze. A Dallas volt a világ legnézettebb tévésorozata, 57 országban mintegy 300 millióan látták.