A várandós Kate Middleton és férje Vilmos herceg múlt hét végén egy barátjuk esküvőjén vettek részt a svájci Arosában. Laura Bechtolsheimer, aki díjlovaglásban csapatban aranyérmes lett az olimpián, és a pólójátékos Mark Tomlinson szombaton mondta ki a boldogító igent, három év együttélés után. A mennyasszony a milliárdos német üzletember Karl Heinz-Kipp unokája, az esküvőt pedig az ötcsillagos Tschuggen Grand Hotelben tartották meg.

Hampuk Zsolt, a Hertelendy kastély séfje is részt vett az esküvői vacsora elkészítésében. "Félprotokolláris esemény volt, a hercegi pár és kísérete már csütörtökön megérkezett. Sétáltak, síeltek, és úgy viselkedtek, mint az átlagemberek. Az esküvő napja persze nagyon protokolláris volt, Katalin visszafogottan mulatott, odafigyelt arra, hogy ne sértsen meg senkit, de látszott, hogy az esküvő napján nagyon 'viselkedik'. Egyébként főleg halat és gyümölcsöt evett, míg a fiúk főleg marhát. A torta után vissza is vonult."

Hampuk azt is elmondta, hogy az esküvői vacsorán főleg az üzleti élet szereplői voltak jelen Svájc felső tízezréből, és a szombati étkezés főleg arról szólt, hogy megmutassák, mi mindent képesek elkészíteni.