Csepelen lépett volna fel Oláh Gergő, az X-faktor nyertese vasárnap este, de annyira kevesen vettek jegyet a koncertre, hogy azt lefújták - írta a Bors. Az éttermi koncertre vacsorával 5000 forint lett volna a jegy, anélkül 3500.

Az étteremben korábban már több X-faktoros fellépett, Vastag Csaba és Antal Timi például. Oláh Gergő a Facebookon közölte a megrendítő hírt rajongóival.

„Sajnos a vasárnapi fellépésem elmarad. Sajnos az van, hogy nagyon kevés jegy kelt el”.

A Bors megszólaltatta az énekes menedzserét is. Sekoulopoulu Phaedra elmondása szerint Oláhnak sok koncertje van, és a rajongók rengeteg helyen találkozhatnak vele. "A fent említett Facebook-kiírás azután született, hogy az esemény elmaradásáról értesített minket  a megrendelő.Gergő fontosnak tartotta, hogy időben szóljon a rajongóknak. Nem gyakori egyébként, hogy elmarad egy fellépés, de természetesen előfordulhat ilyen is. " - tette hozzá az optimista menedzser.

Janicsák Veca is hasonlóan járt, neki egy egész turnéja maradt el, de a Beatricére sem voltak kiváncsiak a nézők, nem is beszélve Dobrády Ákosról, aki a gázsit ugyan felvette, viszont nem lépett fel, mert túl kevésnek találta a nézőközönséget.