Bár megígértük, hogy ezentúl csak akkor írunk Lindsay Lohanről, ha tényleg börtönbe kerül, de a két lábon járó káosznak ma valóban komoly esélye volt arra, hogy lecsukják hamis tanúzásért és próbaidő megszegéséért. A saját tárgyalására 48 perces késéssel érkező celebnőt valaki leöntötte csillámporral, ami mondjuk nem Lohant zavarta össze, hanem egy öltönyös urat, aki elég nagyot esett.

A tárgyaláson persze minden úgy ment, mint a mesében: Lohannek kilencven napot kell eltöltenie egy teljesen zárt rehabilitációs intézményben (tehát három hónapig tényleg nem lesz szakértői felügyelet nélkül), tizennyolc hónapig jár majd pszichoterápiára, és harminc napig közmunkát végez majd – lassan inkább boncasztalmosó lesz, mint színésznő, hiszen az utóbbi években többet dolgozott hullaházban, mint kamerák előtt.

Lohan vérét rendszeresen fogják tesztelni alkoholra és drogokra, ha pedig bármelyik feltételt megszegi, le kell töltenie a 180 napos börtönbüntetést, amit egyébként kapna. A bíró azt is megjegyezte, nem kéne vezetnie. Most pedig nézze meg, hogyan festett a tárgyaláson!