Az egykori Jersey Shore sztár - akinek vőlegényével, Jionni LaValle-lal közös gyermeke, Lorenzo tavaly augusztusban született - megosztotta a nyilvánossággal, hogy minél előbb bővíteni szeretné a családot, méghozzá lehetőleg ikrekkel. A 25 éves valóságshow-celeb erről így beszélt a Hollywoodlife.com-nak adott interjúban:

"Gyereket akarok, méghozzá most! Ikreket. Jionni családjában gyakoriak az ikrek, így minden esélyünk megvan rá. Nagyon szeretnék ikreket." Snooki a közelmúltban elismerte, nagy volt rajta a nyomás, hogy a terhessége után leadjon közel 20 kg-ot, mert félt, hogy pasija elhagyja őt. Jelenleg továbbra is szigorú diétát tart, hogy elérje régi, 46 kilós versenysúlyát. "Minden nap edzőterembe megyek, és betartom az étrendet is. Az egyetlen dolog, amiről nem tudok lemondani, a fagyi."

Korábban szóba került, hogy a szülői szerepkör elég nehezen ment számára és vőlegényének is, és ez nagy mértékben befolyásolta kapcsolatukat. "Nagyon nehéz kettesben maradnunk, mivel én is, Jionni is egyaránt szülők vagyunk, és minden Lorenzo körül forog. Remélem, hogy vissza fog térni közénk majd az a bizonyos szikra." A problémáktól függetlenül a celeb teljesen el van alélva babájától. "Szeretem, amikor Lorenzo nevet. Amikor megcsiklandozzuk, órákon át képes kacagni. Ez mindig boldoggá tesz" - mondta Snooki.