Stohl András egyetemistáknak tartott előadást, amelyen közölte: nem ígéri meg, hogy nem vezet többé ittasan – írja a Blikk. A színész arra hivatkozik, hogy volt már ilyen, aztán mégiscsak megtette.

„Két év múlva visszakapom a jogosítványomat, de nincs arra biztosíték, hogy soha többet nem követem el ezt a hibát. Hiszen azon az estén is önző voltam, és csak arra gondoltam, hogy jól akarom magam érezni. Persze megígérhetem, hogy nem fordul ez többet elő, mert ezt várja a társadalom, de én már ezt a legelső balesetemnél is megtettem. Amikor eltörtek a bordáim, négy hónapig kómában feküdtem, és gégemetszést kellett végrehajtani az orvosoknak, akkor mindent megígértem, de tíz évre rá megint belém bújt a kisördög, s azt gondoltam, ez még belefér."

Egyébként a színésznek májusban lesz tárgyalása – A BVOP ugyanis talált kivetnivalót a Magyar börtönpokol című könyvében –, amely azzal is zárulhat, hogy Stohl visszamegy a börtönbe, csak most hosszabb időre (egyrészt azért, mert legutóbb a büntetése felét elengedték, és ezt most megkapná, másrészt most azt vizsgálják, mennyiben felelnek meg a valóságnak a könyvében leírtak, saját börtönélményeiről). Ha nem így lesz, akkor a Nemzeti Színházból a Vígszínházba fog igazolni.