A 25 éves énekesnő a Diamonds turnéját emlékezetessé teszi a rajongóinak, a május 6-i bostoni koncertjéről három órát késett. Többen kiakadtak. "Köszönöm Rihannának az egy óra hosszú koncertet és a plyabacket" – írja a Twitteren az egyik rajongó Rihanna bostoni koncertjéről. A playback és a késé miatt más is hőbörgött a mikroblogon. "Rihanna bostoni show-ja pénz és időpocsékolás volt. Nem lépett fel fél 11 előtt, playbacket szinte végig és nem kért bocsánatot."

Rihanna szarkasztikus választ posztolt a Twitterére, megköszönte a rajongóknak a feledhetetlen bostoni éjszakát, ami mély szeretetet váltott ki belőle. Természetesen erre ismét kapott egy dühös reakciót, ami tulajdonképpen csak összefoglalása a tényeknek. "Miután a rajongói három órát vártak rá Rihanna nem kért bocsánatot sem magyarázatot nem adott. Inkább megköszönte a felejthetetlen éjszakát Bostonnak" – írja egyik követője. Az egész hisztit végig lehet követni a Twitteren.

2012-ben a svédek akadtak ki Rihannára, többen azt kérdezték, mégis ki engedte ki a színpadra Rihannát olyan állapotban, amilyenben odamászott. A Peace & Love fesztiválról csak 45 percet késett, rajongói szerint egyértelműen drogosan állt ki a színpadra.