Az Anna Karenina színésznője május 4-én, Dél-Franciaországban ment férjhez a Klaxon együttesben zenélő James Rightonhoz. A szertartás után a billentyűs meglepte feleségét egy 100 éves olajfával, amibe a monogramjukat és az esküvő dátumát véste- írta a Femalefirst.

"James az esküvő napján ültette a hátsó kertbe a fát a franciaországi otthonukban. Ő véste be a kezdőbetűket egy szívbe, és mindenki előtt megmutatta neki. Keira majdnem összeesett a nevetéstől, nagyon édes volt" - mesélte a lapnak egy forrás.

A pár egy szűk körü ünnepség keretében házasodott össze Mazan városházáján, ami 67 mérföldre fekszik Marseille-től, mielőtt visszaszáguldottak egy ezüst Renault Clion az 5 millió dolláros családi szőlőbírtokra, ahol egy 50 személyes fogadást tartottak a meghívott vendégeknek. Aime Navello, aki a polgármestrer, és felügyelte a pár fogadalomcseréjét, nemrég azt mondta: "A két tanú Keira szülei voltak, Sharman Macdonald és Will Knightley. A többi meghívottat pedig a testvérek és a rokonság tette ki. A városházán az esküvőn nem volt más celeb. A felső szobában tartották meg a szertartást, ahol általában az esküvőket szoktuk. Nem volt virág sem."