Mindenét kiárusítja Zana József, hogy ne omoljon össze az egész élete - írta a Blikk. Ganxsta Zolee apja mindemellett abban reménykedik, hogy majd jön egy jótét lélek, aki felkarolja. Zana a fia bedőlt svájcifrank-hitele miatt van a legnagyobb bajban, ugyanis az ő ingatlanát is jelzálog terheli.

"Mindent megpróbáltam, hogy mentsem Zoleet és magamat. Az imádott kocsimat beadtam egy kereskedőhöz, azt hittem, hamar elkel, és abból besegíthetek a fiamnak az elmaradt törlesztéseket kifizetni. Tegnap telefonáltam neki, hogy egye fene, egymillióért is vihetik a kocsit, mert most már negyedmilliós mínuszban van a bankszámlám, amelyre a nyugdíjamat kapom. Félve várom a villanyszámlát, hogy kitelik-e a nyugdíjamból a rezsi és a szerény ennivaló" - sorolta a színész, aki ezek után bármilyen színházban bármilyen szerepet bevállalna. Mint mondta, "Pataky Attilán is segítettek, talán a Zanáknak is van segítség".

"Sohasem akartam villát a Rózsadombon, azt hittem, nyugdíjaskoromban majd tanítok, vagy kedvtelésből fellépek néha, de azt, hogy elveszítem a lakásomat és a bankszámlámon negyedmilliós adóssággal várom a villanyszámlát, és fillérezgetek a kajára, na, ezt sosem hittem volna" - tette hozzá Zana. Ganxsta eközben fittyet hány arra, hogy apja milyen anyagi problémákkal küzd, nemrég Finnországba utazott a hoki-világbajnokságra. Igaz, az utazás árát állítólag haverjai rakták neki össze.