Az ő kérója kéne nekem:

Itt és most letesztelheti, a konzervatív lakberendezés híve, avagy jobb szereti a modernitást! Két celebkérót mutatunk be, lehet szavazni, melyikben lakna inkább!

Első jelöltünk Drew Barrymore amerikai filmszínésznő háza, amit mostanság készül eladni. A ház a kaliforniai Santa Barbara ékköve, a sztár itt ment férjhez. Mindezt a szemkápráztató gyönyörűséget akár ön is megveheti 7,5 millió dollárért (forintban 1,7 milliárdért). Mit kell még tudni az álompalotáról? Kívül esik a nyüzsgő Hollywoodból, csendes, nyugodt a környék, az 1937-ben felhúzott  ház pedig 600 négyzetmétert és hat szobát kínál. Bónuszban egy külön vendégház is dukál a boldog új tulajnak!

No de persze sebaj, ha ez nem tetszik! Katy Perry most vásárolt háza se smafu ám! A pop királynője 11,2 millió dollárért (2,5 milliárd forintért) vett meg három egymás melletti Los Angeles-i telket. Az egyiken egy 20. század közepén épült ház áll, ami ennek ellenére modernebb, mint egy Dalí-festmény. Hatalmas ablakok engedik szárnyalni a fényt, designbútorok emelik a 290 négyzetméteres lakás miliőjét. Afelől pedig csöppet sem kell félni, hogy 1953 óta eszi a szú a bútorokat, mivel azok modernre lettek cserélve. Nézze meg a galériát, és döntsön, melyik a szebb álomház!