horoszkóp

Férjhez ment a svéd Madeleine hercegnő

2013.06.09. 16:43

A Madeleine hercegnő (teljes nevén Madeleine Thérèse Amelie Josephine Bernadotte) szombaton ment férjhez Christopher O'Neill brit-amerikai pénzügyi menedzserhez Stockholmban. Az örökösök sorában a negyedik a hercegnő, ő a svéd királyi házaspár legkisebb gyermeke.

A királyi palota kápolnájában, 500 vendég előtt mondták ki az igent, a svéd tévé közvetítette az eseményt, de közel sem volt akkora a felhajtás, mint amikor 2010-ben Madeleine nővére, Viktória ment hozzá személyi edzőjéhez. Azért volt kisebb az esküvő, mert Madeleine nem trónvárományos, és az egész ünnepélyt a király, XVI. Károly Gusztáv maga fizette – mondta az AP-nek Roger Lundgren, svéd újságíró.

Az európai előkelőségek mellett a Duran Duran is hivatalos volt az esküvőre, mely vegyesen angolul és svédül zajlott. A hercegnő korábban már el volt jegyezve, 2010-ben bontotta fel eljegyzését alig egy év után a svéd ügyvéddel, aki állítólag megcsalta. A szakítás után rögtön New Yorkba utazott, ahol művészettörténetet, jogot és etnológiát tanult – írja a BBC.

New Yorkban találkozott a sikeres pénzemberrel, O’Neill-lel. Madeleine jelenleg egy gyermeksegélyezési alapítványnál dolgozik, melyet anyja, Szilvia királyné hozott létre. Az esküvő után a pár vissza fog utazni a pár New Yorkba, ahol tovább dolgoznak, O’Neill nem is kap hercegi címet.

Utazás aggodalom nélkül?

Utazása előtt sose feledkezzen el utasbiztosításáról!

Wellness hétvégék belföldön

Kényeztető wellness csomagok, stresszűző programok és szórakozás. Töltődjön és szépüljön itthon!