Amanda Bynes nyerőgépezett szombat éjjel az Atlantic City-beli Revel kaszinóban, és állítólag rátámadt egy férfira, aki képet próbált készíteni róla. A Radar Online szerint a 27 éves sztár "botladozott és bűzlött az alkoholtól", és teljesen kiborult, amikor egy apuka fotót szeretett volna készíteni róla.

"Elkezdett üvöltözni az apámmal, és rátámadt"- nyilatkozta Brett Cohen a Radar Online-nak. "Én mondtam neki, hogy Amanda, ezt nem teheti, hagyja békén őt", de ő teljesen kiakadt, és azt sikoltozta, hogy "Nem fotózhat". A biztonsági szolgálatnak kellett beavatkoznia, hogy lenyugtassák."

A forrás szerint Amanda Bynes egy kutyával volt a Revel kaszinóban, és a lopásgátlók még mindig a ruháján lógtak. A Twitteren azóta a döbbent Jersey Shore játékosok hozzászólásai villognak. "Szent szar, most láttam Amanda Bynes-t, amint a női mosdóból jött ki a Revelben, és kacsatáncot jár" - olvasható az egyik bejegyzésben. A celebfeljelentő elküldte a Daily Newsnak a fotót, amint Bynes egy nyerőgépnél üldögél egy hosszú, platinaszőke parókában és bő szabásű, fehér nyári ruhában.

Látták, amint a sztár egy fehér kutyával mászkál egy kis hordtáskában, és "körbenáncolt és teljesen őrültként viselkedett". Néhányan a kaszinóban megkérdezték, hogy tényleg ő volt-e a parókát viselő színésznő. Azt válaszolta, hogy: "Igen, de nem készíthettek képeket rólam." És most már azt is tudjuk, hogy mi történt, amikor állítólag mégis megpróbálták ezt. A problémás sztár a Twitteren szombaton egy sor bizarr hozzászólást is írt: "Ha nem vagy elég dögös, nem is érdekelsz engem" - olvasható az egyik ilyen tweetje.