Ronggyá haknizza magát Varga Viktor és nője, Cinthya Dictator azzal a szokásukkal, hogy kiteregetik a szexuális életüket, valamint szeretnek meztelenkedni. Most sokadszorra is megerősítették mindezt, amikor az Aktív stábját beengedték a lakásukba, ahol a kameramannak sikerült lekapnia (mi véletlen!) Varga pőre hátsóját és Cinthya Dictator melleit. "Ez egészséges, ez a normális, az ember meztelennek születik, az állatvilágban senki nem vesz ruhát magára" - hallottuk a kompakt indokot.

Azért Varga csajának sem volt mindig természetes az otthoni mell-lóbálás, az első alkalom sokkoló volt neki is Vargánál: "odanézek a Viktorra, és jézusom, meztelen volt" – mesélte egy fürdőkádban terpeszkedve kedvesével. A megkérdezett szexuálpszichológus szerint is csak a civilizáció a hibás, hogy mi megütközünk ezen, bár kiderült, a Viva Cometen is ezt-azt megmutató Cinthyát kifejezetten zavarja, hogy Varga úton-útfélen lekapja a pólóját. Azt azonban a jelenleg afgán hadúrra emlékeztető énekes és barátnője sem tagadták, a szexuális életüket a folytonos meztelenség úgy feldobja, hogy csak úgy pezsegnek.

A Tv2 zseniális riportjára azonban a műsorvezető Papp Gergő tette fel a csúcsdíszt ezzel a lekonferálással: "Viktor a fiatal Som Lajosra emlékeztetett, legalábbis ezzel a turbánnal a fején".