Rubint Réka felháborodott hangnemben válaszolt rajongóinak, akik kommentekben arra utaltak, hogy az állandóan az egészséges életmódot hirdető fitneszguru szintén Norbert névre hallgató fiának súlyproblémái vannak. Rubint annyira kiakadt, hogy a beteg lelkű emberekről és a maga generált Facebookos fertőről írt véleménye mellett szinte elfelejtette megemlíteni, hogy valójában csak fejlődőben lévő szervezetről van szó. "Tegnap délután Norbi megosztotta az oldalàn ezt a tündéri képet magukròl! A Szerelmem meglátogatta Norbikát, aki Édesanyámnál vakáciòzik... Elalvás előtt végigolvastam a poszt alatti kommenteket! Nem kellett volna, mert ismét szembesültem azzal, hogy mennyi BETEG lelkű ember èl ebben az országban /tisztelet a kivételnek/! Egy ártatlan, szeretettel teljes kép alatt is képes ömleni a mocsok, a negatív kritika!
'Norbika dundi...' – olvashatò a makulátlan külsejű, példaértékű életet élő észlények "böfögése"!
Szerintetek normális az az ember, aki egy fejlődésben lévő, korának és magasságának megfelelő súlyú gyerekről azt írja, hogy duci?! Milyen lelke van ezeknek az embereknek?! Most már értem, h miért nem szereti a fiam ha a FB oldalra fotózom! Tudat alatt, a 6. érzéke tiltakozik, hogy tiszta kis lényèt a "fertőbe" vigyem! Neki van igaza ès mèginkàbb tiszteletben fogom tartani ezt a kérését!
Amikor engem - a 'Fúj de izmos! Szerintem már túlzás a hasa! Kapa fogai vannak!' És még sorolhatnám az 'ÉRTELEM' sorait - már nem trendi kritizálni, akkor jöhet az ártatlan gyerek! Gratulálok! Milyen világot élünk?! Hova tűnt a tisztelet a realitás és a szeretet?! Ha 5 kilóval vékonyabb lenne az átlagnál akkor megkapná a "Szegény gyerek! Éheztetik...!"-bélyeget?! Tudom, hogy nem kellene foglalkoznom ezekkel az energiavámpírokkal, de ANYA vagyok és nem tűröm, ha a gyermekeimet alaptalanul bántják! Egy biztos! Ezeknek az embereknek a legnagyobb büntetés, Önmagukkal együtt èlni! A lelki békét, boldogságot,szeretetet pedig nem lehet pénzért megvásárolni! Csak mi vagyunk képesek megteremteni, de nagyon sokat kell "dolgozni" érte, s épp ezért olyan értékes "kincs" annak, aki rendelkezik vele! Sokaknak egy élet is kevés, de nem lehetetlen... Hajrá "Kedves" negatív energiàjú kommentelők, el lehet kezdeni a lelki fejlődést, mèg nem késő, de nem lesz olyan könnyű, mint "fröcsögni"! Ez az egyetlen út van ahhoz, hogy élj, különben "elpusztítod" magad" – fakadt ki anyatigrisként Rubint Réka, akit ezúton is üdvözlünk az interneten.