Nincs nap VV Éva nélkül. A Bors arról ír, hogy kórházba került Baukó, akit állítólag megvertek.

"Találtam magamnak albérletet, és a maradék cuccaimért mentem el hozzá. Bekattant, és ököllel fejbe vert. Egyelőre kórházban vagyok, a rendőrséget még nem értesítettem, de terveim szerint megteszem, annál is inkább, mert megfenyegetett, hogy megöl. Pontosan azt mondta, hogy miattam nem fog börtönbe kerülni, inkább meghal, de velem együtt"  – nyilatkozott a lapnak a lány, aki az újság információi szerint 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A szállásadó –Tibor – szerint viszont Baukó folyamatosan ivott.

"Mindig talált valakit, aki elvitte bulizni, és mindig részegen jött haza. Ennek ellenére aránylag kezelhető volt. De most nem úgy ivott, mint régebben: most folyamatosan, éjjel-nappal. Szombaton is részegen duhajkodott itt, állítólag a holmijáért jött, pedig nem volt itt semmije. A ház előtti játszótéren ordibált: „Emberek! Emberek, figyeljenek ide rám! Mondani akarok valamit! Én Tiborral sohasem feküdtem le!". (...)  Hatodik alkalommal elszakadt a cérna: amikor megfogta a karomat és belém mart, elsötétült előttem minden, és kapott egy taslit. Utána ezt ordította: „Látták, emberek? Ugye látták?”

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a botrányművésznő – aki június elején még azt ígérte, új életet kezd – tesz-e feljelentést.

Ha ez nem lenne elég dráma, A Blikk szerint ráadásul két szórakozóhelyről is kitiltották, így csökken azon kocsmák száma, ahol Baukó bulizhat. A lapnak panaszkodott a művésznő, hogy sem az Urimuriba, sem a Romkertbe nem mehet be.

"Többször is próbáltam elmenni ezekre a helyekre, de nem tudtam bejutni. Pedig nem balhézni akarok, csak szórakozni. Úgy voltam ott, hogy nem is ittam előtte annyit, amennyitől részeg lehetnék. Nem értem, miért csinálják ezt velem, egyszerűen a biztonsági őrök eltanácsolnak attól, hogy bemenjek. Nem engedik, akárhogy kérem őket." - fejtegette élete drámáját.

Ehhez képest a lap által megszólaltatott üzletvezető cáfolja Baukó vádjait.

"Hozzánk bejöhet bárki, aki csak akar, legyen akár híres ember, akár ismeretlen. Abban az esetben azonban, ha a biztonsági szolgálat tagjai úgy ítélik meg, hogy valaki túlzott alkoholos befolyásoltság alatt van, vagy a viselkedése nem megfelelő, akkor megtagadják az illetőtől a belépést. Tippem szerint Baukó Évával is ez történhetett" – véli az Urimuri alkalmazottja.

A Romkertesek pedig csak annyit mondtak, hogy Baukó mostanában nem járt feléjük.