Anthony Kiedis, a Red Hot Chilli Peppers frontembere a philadelphiai Four Seasonba tartott , amikor egy túlbuzgó biztonsági őr összekeverte őt egy rajongóval, aki a Rolling Stoneshoz akar bejutni. Az ismeretlen gorilla még a hotel előtt belekötött, hiába kiabáltak hátulról az ott várakozó lesifotósok, hogy ez a csávó nem egy rajongó, hanem a RHCP énekese. Mindenesetre Kiedis a földre került, egy csomó őr rohant oda. Néhány adok-kapok után sikerült meggyőzni a személyzetet, hogy a pasas nem egy elvetemült rajongó. A hotel közleményt bocsátott ki a sajnálatos esetről. "Az őr nem alkalmazottja a Four Seasonsnek, és nem béreltük fel őket."

A TMZ-re hivatkozva a Gawker most mindenesetre azt mondja, hogy az őr nem is a Rolling Stones alkalmazottja, de előfordulhat, hogy a saját személyzetük alkalmazta, hogy megvédje őket a városban való tartózkodásuk alatt.

A nagyvonalú énekes csak annyit mondott: "Szeretem a Rolling Stonest!"

A RHCP a hétvégén a Firefly fesztiválon lépett fel Doverben, de úgy látszik, ez nem volt elég ahhoz, hogy mindenki megjegyezze, hogy néznek ki.