Ez hosszú lesz: a Szépségkirálynő-botrány még a mai napilapokban is előkelő helyen szerepel. A Blikk szerint „Össztűz zúdult Kocsis Korinnára", írásuk lényegét kivonatolva közöljük.

– Kocsisról több döntős azt mondja, tudatos stratégiával próbálta kikészíteni a nála esélyesebbeket.

Sarka Kata szerint a lánnyal problémák voltak a táborban, csúnyán viselkedett a többiekkel, és csak a szobatársával, Rákosi Annamáriával beszélgetett, de még őt is kikészítette. [Talán még csokit is evett vacsora előtt, kézmosás nélkül.] A döntőben pedig nem akarta a neki kiosztott ruhát felvenni, de nyilván nem meztelenül akart felvonulni, hanem nevezett Annamária ruhájában, „álnok módon".

– Maga Annamária szerint „Korinna minden fondorlatos húzást bevetett, hogy lelkileg megtörje őt", például egyik este tudatta vele, hogy már tudja az előre lezsírozott végeredményt, ő nyer, neki meg esélye sincs. „Teljesen összeomlottam, felhívtam a páromat, hogy jöjjön értem, összepakolok. Szerencsére lelket öntött belém. Utólag már tudom, esélyesnek tartott, és így akarta elérni, hogy szálljak ki."

A Bors kicsit kevésbé barátságos a verseny szervezésében és lebonyolításában érdekelt Hajdú-klánnal, az ő tálalásukban Kocsis egy „lázadó szépség [, aki] pontosan tudja, mit csinál, jogászok

Ön még emlékszik az első három helyezett vezetéknevére?

utasításai szerint cselekszik". Igaz, ők mindezt a lány Facebook-posztjaira alapozzák, hiszen Hajdú Péter bejelentette, hogy jól beperlik a lányt, Kocsis pedig erre „többé-kevésbé jogi nyelven" reagált.

– Idézzük: „arra viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy a szervező cég kijelentése, miszerint szerződésszegést követtem el, nem tény, hanem csupán az ő állításuk, aminek megalapozottságát és jogosságát kizárólag a bíróság hivatott eldönteni”.

– Szerintük emiatt egyértelmű, hogy előre tudta, meg lesz dádázva, ha élő adásban balhézik (de valószínűleg erre mindenki magától rájönne, hacsak nincs több esze, mint egy marék lepkének).

– A produkció jogásza, dr. Berényi András (tudják, az egyik Hajdú-gyerek keresztapja) szerint történt szerződésszegés, a kárfelmérés már zajlik, és „természetesen az elvárható magatartás részünkről az, hogy a lehetséges megállapodást felkínáljuk Korinnának".

Szóval egyelőre senki sem tudja biztosan, kinek van igaza, és lesz-e per a balhéból, de mindenki rendkívül fel van háborodva.