Amennyiben nyilvánosan bocsánatot kér a Facebookon-tett, csalást sejtető megjegyzése miatt, megúszhatja a bíróságra járkálást a Miss Intercontinental Hungary címtől visszalépő Kocsis Korinna. A minimumokat Sarka Kata közölte a Blikkben. "Nekünk nem a pénz vagy a per fontos, hanem hogy kiderüljön az igazság. Ezért ha Korinna nyilvánosan bocsánatot kér, és elmondja, hogy tisztességesen bántunk vele, és szó sincs semmilyen csalásról, akkor eltekintünk a pertől" – magyarázta a lapnak Hajdú neje, A Szépségkirálynő c. versenyt szervező Magyarország Szépe Kft. ügyvezetője.

A lap azt is írja, hogy Sarka kedden feloldotta a lázadó Kocsist a hallgatás tilalma alól, vagyis most már szerződésszegés nélkül közölheti a konkrét vádakat. Erről hivatalosan, levélben is tájékoztatták, közölte a lappal a cég jogásza, Berényi András, aki egyben az egyik Hajdú-gyerek keresztapja is. A 22 éves kozmetikus-modell a szombati döntő óta egyedül korábbi szobatársával, a Miss World Hungary Rákosi Annamáriával vette fel a kapcsolatot. A levélben Kocsis bocsánatot kért, hogy elrontotta a szépségkirálynők koronázásását. A másik csalásgyanút megfogalmazó versenyző, Vígh Diána a Facebookon közzétett, majd visszavont bejegyzése óta elérhetetlen, a Blikk szerint külföldre utazott. Sarka Katáék tőle is bocsánatkérést várnak. Ha ez megtörténik, nem perlik be.

   VAN1062

Bors eközben azt írja, Kocsist falujában, Jákfán tisztességes lánynak ismerik, aki értékén tudja kezelni, hogy szépnek született, és ezért díjakat kap. "Ha a horvát kézilabda-szövetség alelnöke bundát emleget, és mi elismerjük annak a lehetőségét, hogy egy nemzetközi szervezet vezetője ilyet kiáltson világgá, Kocsis Korinnát miért ne illetné meg ez a lehetőség?" – fogalmazott a Borsnak a községháza jegyzője, Holló András. Kocsis Korinna a napokban azt írta a Facebookon: majd a bíróság eldönti, szerződésszegést követett-e el, egyébként meg úgy gondolja, Hajdúék le akarják járatni.