Baukó Éva jelenleg éppen Athénban tartózkodik, ahol vagy szépségversenyzőként vagy asszisztensként vesz részt. ABors szerint viszont kint is ivott, ráadásul annyira botrányosan viselkedett, hogy kidobták a szállodából, és rendőröket is kellett miatta hívni.

A lap megszólaltatta a szálloda egyik meg nem nevezett biztonsági őrét, aki szerint: "Egész nap iszik, reggeltől estig vodkázik, nem tartotta be a szálloda szabályzatát, jogunk van az utcára tenni".

"Miután megnyertem a Miss Bikini címet, előtört Évából a féltékenység. Azt mondogatta, éjszaka megöl. Majd a szerb lányt akarta megverni. A fodrászra is rátámadt, mert nem tetszett a haj, amit csinált neki. Éjszaka engem a saját szobámból kimenekítettek, hogy ne találjon meg, ő meg fel-alá járkált részegen a folyosókon, ordibálta a nevemet. Néhány szobába bejutott, a lányok sírtak. Borzasztó volt, és félelmetes." - nyilatkozta Miss Bikini.

Az újság VV Évát is szóra bírta. " Igen, tegnap kicsit berúgtam. De igenis megdolgoztam azért a pénzért, amit eddig rám költöttek. Nem hagyom annyiban ezt a dolgot"

Ezek után, ma reggel a Facebookon kommentálta az esetet, ráadásul két verzióban is.

"Kedves bors!!! Koszonom nektek ezt a hazug ujsagcikket?!!!lekvarnak mindtam h miert dobtak ki!!! Nem ertitek h azt akarta az ember h kurvalkodjqk?? A bors meg az osszes rakos ujsag azt irja meg amivel a szennylapokat el tudja adni minden nap kb 3 orat aludtunk minden este partyba kellett menni minden lany fogyasztott alkoholt a foszervezonek az sem tetszett h minden pasi ram volt allva es en meg nem dugtam vele...meg be akart szabalyozni..ti mindent elhisztek amit az ujsag leir??? Kb 2 orat furodtem a tengerben." - írta reggel nyolckor.

Fél nyolckor pedig ezt:

"Gyerekek a foszervezo george azert rakott ki a szallodabol es a versenybol mert azt akarta h kurvalkodjak?!!!errol nyilatkozni is fogok a tv-ben ...miss budapestkent hivott ki es itt kozolte h mas lenne a feladatom en ezt nem vallaltam.el akarok menni a magyar konzulatosra bejelentest tenni...a magyar lany pedig annyira fain volt velem h elmondta a szervezonek h bejelentest akarok tenni!!" meg mindig itt vagyok ma repulok haza remelem!!!!!! — itt: Oscar Hotel Athens."