Két év után szakított George Clooney és Stacy Keibler - írja a US Weekly. " A kapcsolatuk lassan széthullott" - nyilatkozott egy bennfentes. " Stacy tudta, hogy George nem az a férfi, aki családot alapít"

Egy másik ismerős szerint, a kapcsolat lezárása nem volt egyszerű. "Stacy és George az elmúlt hetekben sokszor beszélgettek a kapcsolatukról. Ez nem egyoldalú döntés volt. Mindketten rájöttek, hogy jobb ha szakítanak."

A legnagyobb gondot valószínűleg az okozta, hogy sokszor voltak más országokban hosszú időn át. Mindketten dolgoztak, és ezért nem tudtak találkozni." Nehéz úgy működtetni egy kapcsolatot, ha a felek nem látják egymást"

A pár még 2011 júliusában jött össze, és októberben mutatkoztak először együtt a vörös szőnyegen. 20102 nyarát Clooney Como-i tónál lévő birtokán töltötték, majd a pletykák szerint szakítottak, de ez akkor még nem bizonyult igaznak. Annak ellenére, hogy Keibler csatlakozott Clooney-hoz, hogy együtt jelenjenek meg az eseményeken, a pár eltávolodott egymástól. "Keibler szeret bulizni. Már érzi a korkülönbséget" - nyilatkozta a pár egyik ismerőse az US Weekly-nek még márciusban. Egy másik hozzátette " A vég közeleg. Már csak idő kérdése".