Baukó Éva magától vonult be addiktológiára, egyelőre ez tűnik az egyetlen biztos pontnak abban a történetben, amely hétfő óta húzódik, és elég furcsa bukfenceket vet. A Fókusz szerint két napig ivott, mielőtt segítséget kért volna, és nagyon bátor. Aha.

A sztori egyelőre az év médiahackjének tűnik, mivel a celebnő a nyilatkozatai szerint ugyan befeküdt a klinikára, hogy végigcsinálja a háromhetes elvonót, de már kedden kapott egy kimenőt (ez két óra volt, ezalatt a Kopaszi-gáton korzózott és plázázott), szerdán pedig a Facebookja tanúsága szerint még kevesebb időt töltött a Merényi Gusztáv KórházbanNéhány órája azt írta, fodrásznál van, aztán vásárolgat, majd a Dunán fog vacsorázni. Szóval ez az elvonó egyáltalán nem tűnik szigorúnak.

A művésznő egyébként rettentően meg van lepve, amiért állítása szerint többen is meg akarják dugni a gyógyintézményben, de lelkesen posztol magáról képeket, ahogy a pszichiátere irodájában terpeszt, például egy kukán, alaposan kivágott ruhában.

„Teljes életet akarok élni, nem csak létezni, hanem élni akarok. [...] Kezd visszatérni az életörömöm" – nyilatkozta a Fókusznak, később hozzátéve, hogy egy kórteremben fekszik egy rendszeresen horkoló nővel, akit három éjjel hallgatott, majd „a negyedik napon beszóltam neki az érces hangomon, hogy kicsit próbáljon meg visszavenni".

Egyébként gyógyszereket kap, de a Blikknek korábban azt mondta, hogy nem veszi be azokat. Arról nincs értesülésünk, ki fizeti a gyógyíttatását. Pszichiátere – akit ő a Facebookon következetesen pszihiátereként emleget – szerint még nem alkoholista, de az alkoholizmus határán van, és hajlamos a dühkitörésre.

Természetesen mi is megkerestük Baukót, hogy elmondja, mit csinál a kórházban, mennyire komoly ez az elvonósdi, és hogyhogy állandóan kimászkálhat mindenfelé (de főleg: miért ül nagyterpeszben egy kukán), csak hát nem válaszolt eddig. Megértenénk, hiszen múltkor már világgá kürtölte sirámait: „elegem volt már az újságokból! Megkérnék minden újságírót, hogy a jövőben ne keressen!!! Hetedjére is számot cseréltem ma! Kérem hagyják, hogy éljem az életem, és ne belőlem éljenek, keressenek más madarat!". De hát azóta körbehaknizta a Blikket, a Borsot, és most a Fókuszt is.