Lindsay Lohan kijött az elvonóról, már el is ment tévéműsorba szerepelni, és nyilván lelkesen promotálja új filmjét, ami eddig leginkább pornónak tűnik. A promóció része persze az is, hogy igyekszik a világgal elhitetni: tanult a hibáiból, és többé nem iszik, ellenben felelősségteljes, meg ilyenek.

Oprah után a Chelsea Lately című műsorba ment, ahol, mint a US Weekly írja, önmagán poénkodott. „Mint azt mind tudjátok, az elmúlt 90 napban egy remek kis malibui vakációra ítéltek. De amúgy tényleg jó volt, csodálatos. Az volt. Szóval jó sok mindenen mentem keresztül, és sok embernek kell ezt megköszönnöm, főleg azoknak a celebeknek, akik életben tartották a bulvársajtót a távollétemben." Megköszönte például Kanye Westnek, hogy gyerekes, és csinált egy gyereket is Kim Kardashiannek. „Hogy van az, hogy ha Kanye West idiótán viselkedik, aranylemezt kap, bezzeg ha én, akkor csak egy rendőrségi idézést? Még mindig nem jöttem rá."

Megköszönte továbbá Justin Biebernek, hogy ott pisil, köpköd, és hordja a nadrágját, ahol nem kéne, de azért mégiscsak György hercegnek a leghálásabb, amiért elterelte róla a figyelmet.

A vicceskedés mellett persze önmagát is felvonultatta, tehát ha alábbi galériánk képeit megnézték, döntsék el önök, hogy jót tett-e Lohannek az elvonó, így első ránézésre.

Jót tett neki az elvonó?