Rob Zombie talán a fő attrakciója a Rockstar EnergyDrink Mayhem fesztiválnak, de ez nem azt jelenti, hogy a heavy metál ikon hébe-hóba ne szeretné élvezni a békét és nyugalmat. A bibi az, hogy kis gördeszkapark épült a Connecticut-ban, Woodbury-ben az otthona közelében, és ez nagyon nehézzé teszi a rocker számára a szépítő pihenését, ami ahhoz kell, hogy olyan jó Zombie legyen, amilyen csak tud.

Litchfield megyei város a múlt hónapban egy költségvetési megbeszélést tartott, ahol Zombie felesége, Sheri a Hollow parki gördeszkapark ellen beszélt. Azt mondta a képviselőknek, hogy a férje és néhányan a szomszédok közül a rekreációs területet "igencsak jelentős zajszennyezőnek tartja". A park látogatottsága, ami a helyi gyerekek törzshelye, azóta láthatóan csökkent. "Petíciót adtunk be, és pénzt gyűjtöttünk két éve, hogy egy gördeszkapark épüljön Woodbury-ban", mondta Amanda Klimak, a park egyik alapítója. "Most már teljesen kész van, és működik, a gyerekek szeretik, azonban a nyitvatartási időt jelentősen csökkentették, hogy egy nagyon híres szomszéd boldog legyen" tette hozzá.

A 48 éves Zombie, aki zenei blogokban megkapta, hogy azt állítják róla, hogy utálja a gördeszkázókat és a gyerekeket, a Facebookon írta, hogy "elegem van abból, hogy egyesek hazugságokat nyomatnak rólam. Ez egy nagyon egyszerű dolog, igyekszünk megtalálni a megoldást, ami MINDENKIT boldoggá tesz." A maga részéről Kilmak azt mondja, hogy ha Zombie igazán azt akarja, hogy mindenki boldog legyen, akkor a pénzt a gördeszkaparkba fektesse, ne az ügyvédekre költse. "Ez egy nagyszerű gesztus lenne a gyerekek felé, aki már vásároltak mozi- és koncertjegyet is, és még az adóból is levonható lenne."