Keresztszüleik fogják felnevelni Szellő István két gyermekét, a 4 éves ikerpárt, Alent és Mannát, miután édesanyjuk vasárnap meghalt.

A Bors és a Blikk is írt a tragédiáról, mindkét lap megszólaltatta az édesanya ismerőseit.

A Bors által megkérdezett Somogyi István gyerekkora óta ismerte az elhunytat. "2010 telének végétől kezdtünk segíteni Renátának, hiszen szegénykém a gyerekek születése után három hónappal elvesztette az édesanyját, és teljesen magára maradt. Idővel egyre kevesebb pénze volt, még az autóját is el kellett adnia, hiszen már nem tudta fizetni a részleteit. Ettől kezdve a saját, öreg autómmal szállítottam az orvoshoz. A gondozásáért és a rendszeres szállításért természetesen nem kértünk semmit, de Renáta mindig ragaszkodott hozzá, hogy a benzin árát kifizesse." -mondta el a lapnak.

Az asszonyt külföldön is kezelték, amikor rosszabodott az állapota Somogyi úr felesége leköltözött hozzá. A cikkből az is kiderült, hogy a táppénzből fizette az édesanyja után örökölt hitelt, ami teljes anyagi csődbe vitte a 38 éves nőt.

"Örült, ha a megélhetésükre futotta. Arra sem maradt pénze, hogy az időközben kinőtt kiságyak helyett új gyerekágyat vegyen Alennek és Mannának. Mivel máshonnan nem kapott segítséget, én szedtem szét az ágyakat, és letettem nekik a két matracot a földre, hogy legalább azon aludjanak" -taglalta a lapnak a férfi.

A Blikk megszólaltatta a híradóst, aki cáfolta azokat az információkat, mely szerint Szellő akkor szakított Naim Renátával, amikor az 6 hónapos terhes volt.

"Nem igaz, hogy hat hónapos terhesen várta az ikreket, amikor eltávolodtunk egymástól, hiszen csupán csak néhány hete volt állapotos, és még azt sem tudtuk, hogy nem csak egy babát hord a szíve alatt." -fejtette ki a lapnak.

Sokakat foglalkoztat, hogy vajon mi lesz a gyerekekkel, ki neveli őket?

"Azt tudni kell, hogy az én életritmusom, a munkám nem olyan, hogy egyedül tudnám vállalni azt, maradjanak nálam a kicsik. Ezért közös döntést hoztunk, elhatároztuk, hogy a keresztszülők önfeláldozó segítségével neveljük tovább, együtt a gyerekeket, mert hozzájuk is nagyon ragaszkodnak. Ugyanúgy mindent megteszek, segíteni fogom őket, amennyire csak tudom." - fejtette ki.