Szuper, színes, dekoltázsokban gazdag galéria a Chichago Comic képregények találkozójáról. Aki nem hallott volna még a rendezvényről: A nyár folyamán most már minden évben, Rosemontban, Illionis államban, a Donald E. Stephens Convention Centerben tartják a Wizard World Chicagot, közismert nevén a Chicago Comic Cont.

(Hagyományosan három napos rendezvény ez, ami péntektől vasárnapig tart, de például 2006-ban négy napra bővült, csütörtöktől egészen vasárnapig tartott.)

A rendezvényt 1972-ben alapította Nancy Warner, egy helyi kereskedő. Először Nostalgia'72 Chicago Comic Con volt a neve, majd később Chicago Comic és Nosztalgia rendezvény lett. 1997-ben a Wizard Entertainment megszerezte, azóta a Wizard World Chicago a nagyobb képregényrendezvények közé tartozik az Egyesült Államokban, a harmadik helyen áll a látogatottság alapján a rendezvények között. Több mint 70.000 látogatót vonzott 2005-ben, ezzel a harmadik legnagyobb pop-kultúra rendezvénysorozat volt az országban, csak a New York-i Comic Con és a San Diego-i Nemzetközi Comic Con előzte meg, az ottani szexi jelmezes nőkről ide kattintva nézegetheti képeinket..

A Wizard World vendégül lát tizenhárom, évenként ismétlődő rendezvényt, többek között Chicago-ból, Philadelpiából, Anaheimből, Austinbó és New Orleansból. Eredetileg a képregények és a hozzá kapcsolódó művészetek bemutatója volt ez, majd az évek során a rendezvény kibővült, többek között kiterjedt a popkultúra elemire, mint például a pankráció, sci-fi/fantasy, film/televízió, horror, animáció, manga, játékok, gyűjthető játékkártyák, videójátékok, webcomics, és fantasy regényekre.