Mekkora lehet Jennifer Lopez háza, ha egy ember csak úgy bement, és hat napig lakott benne, anélkül, hogy bárki észrevette volna? Nyilván ez a legérdekesebb kérdés, de azért a történet további elemeit is közreadjuk.

Főszereplőnk a 49 éves John Dubis, aki az énekesnő hamptonsi, medencés házában húzta meg magát augusztus elején. Lopez ekkor nem tartózkodott ott, a biztonsági személyzet viszont igen, csak hát minek. Dubis a NY Post szerint fotókat is posztolt az ott-tartózkodásáról, meg néhány furcsa üzenetet is. Ezen felül sem unatkozott: takarítgatott, járt-kelt, egészen addig, amíg meg nem kérdezték, hogy mégis ki a fene ő. (A szomszédok azt hitték, egy alkalmazott.)

A rendőröknek azt mondta, hogy Lopez tőle szülte gyerekeit, és az engedélyével tartózkodik az ingatlanban. Bevallotta, hogy az udvaron önkielégítést is végzett, mert úgy vélte, az énekesnő szeretné, hogy „szétszórja magvait a világban". Azóta kiderült, hogy Dubis korábban tűzoltó volt, leszerelése óta többször letartóztatták, és egyszer már Lopez édesanyját is zaklatta. A férfit el is vitték egy elmemegfigyelő központba. A ház előtt megtalálták a kocsiját is, amelyben elküldetlen levelek voltak, celebeknek, és Barack Obamának címezve.

Lopez egyik sajtósa azt nyilatkozta, hogy az énekesnő nem értesült még az esetről, ami elég nagy hülyeségnek tűnik.