Bár elég egyértelműnek tűnik, hogy a VMA-n azt suttogta Taylor Swift legjobb barátnőjének, hogy „shut the fuck up”, azaz „fogd be”, Selena Gomez most azt mondja, tőle nem fogja senki megtudni, pontosan mi is hagyta el Swift száját – írja a nydailynews.com.

Az elkapott félmondattal egy időben Swift exe, a One Directionben bohóckodó Harry Styles állt színpadon, Gomez valószínűleg rá tett valamilyen kellemes megjegyzést, de ezt sem fogjuk soha megtudni.

„Ne is próbálkozz! Szeritnem a lányoknak támogatniuk és védeniük kell egymást, és ezt komolyan is gondolom. Taylor a legjobb barátnőm öt éve, nagyon erős nő, nem érdekli, mások mit gondolnak róla és ez inspirál” – mondta Gomez egy hétfői interjújában, ahol elvileg arról kellett volna kérdezgetnie őt a riporternek, hogy mi a helyzet új filmjével, a Getaway-jel. De ez persze úgyse érdekel senkit.

„Azokat a szép fiúkat bámultam épp, a One Direction-t, akiket jó elnézegetni, és akkor mondták a nevem. Ránéztem Taylorra. Szürreális volt. olyan sokat dolgozom a zenémen! És ebbe a számba tényleg beletettem szívemet, lelkemet, és nagyon izgatott voltam!” – mondta még Gomez arról, milyen volt megnyerni a legjobb popklipért járó díjat, amit pont barátnője exétől vehetett át.