Erdélyi Mónikának úgy tűnik, tényleg fogalma sincs a sorsáról. Még tavaly szeptemberben jelentették be, hogy a TV2-höz tartozó Fem3 csatornán közös műsora indul Joshi Bharattal, amiből annyira nem lett még semmi, hogy még az idei őszi műsorok között sem fog elindulni. A műsorvezető készül a műsor indulására, de úgy tűnik, őt sem tájékoztatta róla senki, milyen jövőt szánnak neki. "Én azt tudom, hogy előkészítés alatt van, de az időpontot nem ismerem. Nem tudok róla, hogy lefújták volna a műsort, mert dolgozunk rajta, én is nagyon várom. Az indulásról a csatornát kell kérdezni, ők ugyanis tudják" – mondta a Velvetnek Erdélyi Mónika.

A helyzetet tovább bonyolítja, hogy a Bors információi szerint nyáron már le is járt a korábban az RTL Klubnál a Mónika show-t vezető Erdélyi szerződése a csatornánál, bár mivel maga a szerződés titkos, ezt ő maga nem erősítette meg. Az biztos, hogy nagyon szeretne ott dolgozni, mert elmondása szerint szereti a kollégáit. Az újság megkereste Koltay Tamást, a TV2 szóvivőjét is, aki természetesen nem mondott konkrétumot a sok ideje húzódó műsorról. "Valóban nem lesz műsora az őszi műsorstruktúrában, de továbbra is számolunk Mónikával, abszolút tervezünk vele" – állt a válaszában.

Erdélyinek égetően fontos lehet a műsor, mert jelenleg 700 ezer forintos végrehajtással árulja vevőknek házát. Bár maga Erdélyi Mónika nem erősítette meg az információt, nem is tagadta. A nyilvánosságnak jelenleg fogalma sincs róla, miből élhet a munka, és talán szerződés nélkül is maradt nő, ugyanis képernyőn kívüli pénzkeresetét nem kívánja megosztani a nyilvánossággal.