Legalábbis ezt írta a Facebookon. Idézzük: „managert keresek!!!! Ha már az újságírók ilyen jól megélnek belőlem, amiért persze nekem sosem fizetnek, és én vagyok itt a "botrányhősnő" Már meg is élhetnék belőle! Amerikában már milliomos lehetnék". Nekünk sajnos fogalmunk sincs, hogyan mennek ezek a dolgok igazából, ezért megkérdeztük Vermes Orsolyát, aki több fiatal tehetséget is menedzsel (hangsúly a fiatalon és a tehetségen).

„Azt gondolom, hogy a világ minden táján, így Magyarországon is vannak emberek, akiknek az a produkciójuk, hogy hülyét csinálnak magukból, és pénzt is nagyjából úgy látnak ebből, ha valaki jogosan lehülyézi őket, és per útján, vagy peren kívül megegyezéssel kihúzhatnak a gonosz becsmérlőből akár milliókat. Jobb esetben azzal tudnak keresni, ha ezt meg tudják mutatni egy olyan szórakoztató vagy magazinműsorban, amelynek ez a lényege. De az biztos, hogy nem a saját malmára hajtja a vizet, aki minden adandó alkalommal idiótának láttatja magát, hiszen ha ezt minden más alkalommal és fórumon is megteszi, akkor oda a műsornak nyújtható exkluzivitás.

Vannak olyan közszereplők (sztárok?), akik azonkívül, hogy elmennek szórakozóhelyekre villogni, vagyis emelni az este fényét, nem tesznek mást. Főleg modellek, illetve olyan közéleti arcok, akik se énekelni, se táncolni nem tudnak, se más konkrét produkciójuk nincsen, viszont imádnak kifolyni a bulvárból. Ilyen szempontból nekem rémálom lenne őt [VV Évát] menedzselni, mert ilyenkor a képviselet köt szerződéseket arra, hogy milyen állapotban kell megjelennie az illetőnek, és hogyan kell viselkednie, hogy ne rontsa az esemény megítélését.  Éva esetében nem hiszem, hogy bárki felelősséget tudna vállalni érte akár csak ebből a szempontból is.

Az ilyen szerepléseket viszont szerintem hamar megunja a közönség – nekem gyanús, hogy már meg is unták. Hiszek abban, hogy lehet változni, változtatni, gondoljunk csak olyanokra, mint Britney Spears. Bájos kislányként indított, aztán időközben elment az esze, tarkopaszra nyíratta a fejét, ettől pedig a karrierje kapott egy gellert. Mondjuk azt, hogy – még ha elítélendő módon is, de – meg tudott újulni. Viszont egy VV Éva, aki onnan lett ismert, hogy egy valóságshowban csinálta magát, hangosan szitkozódott és 0-24-ben vállalhatatlanul viselkedett, ehhez nehezen tudott mit hozzátenni azóta. Bár ki tudja, ott van például BB Éva, aki szegény 30 éve azzal van a címlapokon, hogy szanatóriumba került és azóta is milyen csúful elbánik vele az élet. Van, akinek ezt beveszi a gyomra, én más jellegű produkciókban hiszek – ha tartalmat, értéket közvetít valaki."