Catherine Zeta-Jones elég komornak tűnik, ahogy cigarettázik egy templom előtt, miután különvált Michael Douglas-tól, viszont a Dailymailben közölt fotók szerint még mindig viseli a jegygyűrűjét. A színésznőt először kapták lencsevégre azóta, hogy a házaspár mosolyzünetet tart. A 43 éves Zeta-Jonest Greenwich-ben, Connecticut államban látták, ahol úgy tűnik, egyedül tölt egy kis időt, hogy átgondolja a 13 éves házasságát. A képeken a sztár talpig feketében sétál, sápadt, arca beesett és iszonyúan sovány.

A különválás híre egy hete került napvilágra, és a pár egy közös nyilatkozatban erősítette meg, amit a sajtósuk tett közzé. Ez hosszú hónapok találgatásai után érkezett, amik a kapcsolatuk állapotára vonatkoztak.

Az elmúlt héten Douglas Európában utazgatott, hogy új Liberace filmjét reklámozza (Túl a csillogáson). Tegnap este még a GQ Men Of The Years díjátadón viccelődött Londonban - és korábban arról beszélt nyilvánosan, hogy felesége és ő mindent elkövetnek, hogy megoldják a problémáikat. Douglas ragaszkodik ahhoz, hogy a házassága nincs válságban. A 68 éves színész azt mondja, csak ideiglenesen vannak külön. A sajtónak adott nyilatkozatában, hétfőn a német rendezvényen úgy nyilatkozott: "Krízis van otthon? Nem. Rendben vagyunk. A feleségem és én rendben vagyunk."