Már sok minden nyilvánosságra került Orbán Viktor lányának közelgő lagzijáról, melyet szombaton tartanak. Lehet tudni, mi a menü, melyik templomban mondják ki a boldogító igent, illetve ma reggelre az is kiderült, hogy Áder János nem tud részt venni az örömteli eseményen, mert keresztlánya esküvőjére megy.

A Bors mindenesetre felkért egy asztrológust, hogy mondja meg, születési adataik alapján mi vár az ifjú párra. A bika jegyében született Ráhel, és a rák jegyű Tiborczra szép napok várnak. A meg nem nevezett csillagjós szerint

A lap szerint fárasztó és kimerítő lesz a lagzi - azért ez nem túl meglepő, ha figyelembe vesszük, hogy legalább 250 meghívott van - pedig ők intimebb és szerényebb lakodalomra vágynának. Mindkettőjüknek fontos a nagy család, és legalább három gyermeket terveznek. Az első gyerek érkezése másfél év múlva várható a szakember szerint. Ráhel képes rá, hogy feláldozza magát a család oltárán, ha talál olyan lehetőséget, ahol művészi énjét kibontakoztathatja. Az is előfordulhat, hogy a külföldre kötözés is felmerül majd, de ennek oka Tiborcz István lesz. Jó hír, hogy életre fog szólni a kapcsolat, de a férj kemény akarata nehézségeket okozhat, ezért is jó, ha megőrizhetik egyéni függetlenségüket. Az asztrológus azt javasolja, hogy a higgadtan beszéljék meg a dolgaikat.