Kim Kardashian keményen dolgozik azon, hogy ledolgozza magáról a terhesség alatt felszedett kilókat, de a pletykák szerint Kanye Westnek egészen más tervei vannak - írja a Radaronline.

"Kim keményen dolgozik azon, hogy visszanyerje 8-as méretét (38-as)" - írja a Closer magazin. Kardashian az elmúlt időszakban sokat leadott, ráadásul a haját is átfestették (most szőke).

Ehhez képest a férjnek egészen más elképzelése van a jövőről. Egy jól értesült ismerős szerint "Kanye azt akarja, minél előbb jöjjön a testvér, hogy ne legyen nagy korkülönbség a gyerekek között"

Jessica Simpson sokkolta a rajongóit, amikor néhány hónappal fia születése után teherbe esett, majd megszületett a lánya - Kardashian viszont nem szeretné követni őt. 

"Kim nem is akar arra a pokoli kilenc hónapra gondolni, és el is mondta Kanyenek, hogy a testét akarja, nem egy másik gyereket.

"A fő problémát a mellei okozzák, ugyanis a terhesség alatt több mint kétszeresére nőttek, majd ahogy lefogyott, saját érzése szerint petyhüdtek lettek. Kim már volt pár konzultáción, és keresi a lehetőséget, hogy hogyan lehetne a problémát megoldani. Kanye hallani sem akar a plasztikai sebészetről, azt mondta neki, gyönyörű és nincs szüksége semmire."