Ahhoz képest, hogy 12-es karikával megy a TV2 Mr. és Mrs. című showműsorának új szériája, a produkció telis tele van szexuális jellegű kérdésekkel és utalásokkal, sőt, iszapban birkózó nőkkel és sztriptíztáncossal való szemléltetés is volt egy feladat során. Az egyik legszebb része a csütörtök esti adásnak mégis Bálint Antónia és Tereh Öcsi nevéhez fűződik, és ez nem az a jelenet volt, amikor az exszépségkirálynő berágott új pasijára a forgatáson.

Az Első emelet zenésze elmondta, hogy Bálint egyfajta csigaházat vont maga köré, amibe ő próbál centiről centire behatolni. A labda elég magas volt, úgyhogy a műsorvezető, Tilla fel is tette a kérdést, hány centire sikerült eddig az a behatolás, ám Tereh számára ez egyáltalán nem volt költői, kapásból rávágta, hogy kb. 18. Sajnos végül nem Terehet, hanem Majkát kötötték a szerkesztők a hazugságvizsgálóra, így nem derült ki, hogy a zenész a magyarokhoz képest valóban átlag feletti méretekkel rendelkezik, vagy csak nagyzolt ország-világ előtt.

Mondjuk a Majka-féle hazugságvizsgálás is érdekes dolgokat tartogatott, kiderült ugyanis, hogy a műsorvezető Dundika mellett már gondolt másik nőre, és titokban belenézett az explaymate telefonjába.