Szombat este egy hakniról hazafelé állították meg a rendőrök Benyó Miklóst és Koczka Gézát, alias Tekknő Mikit és MC Hawert. A rendőrök az igazoltatás során észrevették, hogy Koczka állapota olyan, hogy inkább mentőt hívtak hozzá - ír a Blikk az alkoholproblémákkal küzdő zenészről. Ráadásul az együttesnek ez volt az utolsó koncertje, Benyónak ugyanis elege lett a haverjából.

"Hawer meggyőzött, álljunk újra össze, csináljuk tovább a zenekart, de nagy kár, hogy igent mondtam neki. Nyíregyházán léptünk fel, ő pedig borzalmas állapotban érkezett a helyszínre, rossz volt ránézni! Részegen énekelt a színpadon is. Fótnál megállítottak bennünket a rendőrök, és kiderült, hogy az autónak lejárt a forgalmi engedélye. A rendőrök azonnal észrevették, Hawer milyen pocsékul fest, eléggé rosszul érezte magát, ezért kihívták a mentőt. Örültem ennek, mert én sajnos nem tudtam volna vele mit kezdeni" - mondta el a lapnak Benyó, az azonban nem derült ki, hogy ő miért nem hívta a mentőket, ha a kollégája ennyire rosszul nézett ki.

A zenészt a Honvédkórházba szállították, de Benyó azóta nem tud róla, ugyanis Koczka telefonja ki van kapcsolva, aki már vasárnap hajnalban távozott a kórházból. MC Hawer mostanában nincs a topon, a Mokkába adásba sem kerülhetett, az Aktívnak pedig 4 dl vodka után adott interjút.