Rihanna örök on-off pasija arról beszélt a Guardiannak, hogy jóval tinédzserkora előtt, nyolcévesen szexelt először. Az  R&B sztár az interjúban elmondta, szülővárosában, a virginiai Tappahannockban került sor a korai aktusra egy helybeli lánnyal. „Ez máshogy megy vidéken” – viccelődött Brown.  „Addigra mi már eléggé rá voltunk izgulva a dologra, ha érted, mire gondolok. Szóval mi nem féltünk attól, hogy hozzászóljunk a lányokhoz; én legalábbis nem féltem.”

„Ha nyolcévesen már tudod csinálni, az tulajdonképpen felkészít a hosszú folytatásra, így igazi bestiává válsz ezen a terepen” – magyarázta Brown, aki arra nem tért ki, hogy a nők verését hány évesen kezdte. Elmondta azonban, hogy annak idején Prince-nek is mennyi csaja volt, és ettől mennyire menő volt. „Ma én vagyok ez a srác. De a legtöbb nőnek nem lesz oka panaszra, ha velem szexelnek. Tényleg nem panaszkodhatnak. Teljesen jó az egész.”

A  24 éves énekes, aki mostanában az ügyészséget is betámadta, az interjúban exéről, Rihannáról is beszélt, pontosabban arról a 2009-es esetről, amikor ököllel úgy megverte az énekesnőt, hogy felszakadt a szája. „Ez egy óriási figyelmeztetés volt számomra. Észre kellett vennem, hogy nem viselkedhetek már úgy, mint egy tinédzser, egy őrült, vad fiatal srác. Tanultam a dologból, és ez majdhogynem... nem mondanám, hogy okkal történt, de ez egy olyan dolog volt, ami arra késztetett, hogy kezdjek el érett felnőttként gondolkodni.” Mi azért reméljük, hogy azóta valaki szólt neki, hogy a nőverést az érett felnőttek általában nem az őrült, vad tinédzserekkel azonosítják.