Az önmagában izgalmas alaphír, hogy Liptai Claudia és pasija, Szabó Benjámin együtt mentek a Társas játék bemutatójára, egyre evolválódik a magyar bulvársajtóban. A Blikk az Így vigyázott Claudia Benjáminra címet tette címlapra, és nem, nem arról írnak, hogy rászólt volna, mert kikötődött a cipőfűzője, vagy ellökte egy száguldó tehervonat elől. „A sztárműsorvezető tarthatott attól, hogy párját zavarja a felhajtás, így óvta, védte őt. Keze egyfolytában Benjámint érintette: hol átfogta a férfi derekát, hol belékarolt, hozzábújt, ráhajtotta a fejét. Külső szemlélő számára úgy is tűnhetett, már túlzásba viszi a pátyolgatást, de valójában Benjámin[nak] nem volt terhére ez a szoros emberfogás."

A Bors viszont egyből celebet csinált Szabó Benjáminból, aki civilben a Csepeli Polgármesteri Hivatal kabinettagja, és az ő tagmondatait tette címlapra: „tudom, mivel jár Claudiát szeretni". Itt se számítsanak sokra, mit tudom én, erényöv, vagy havi egy utazás a világ körül. „Claudiával jöttem el, és tudtam, hogy mi vár rám. De nem zavar a nagy felhajtás, azt sem bánom, ha fotóznak, a szerelemért mindent! Nagyon boldogok vagyunk együtt."

Elképzelhető, hogy ebből a fantasztikus, csütörtök esti megjelenésből még kijön néhány címlap. Minden forrásunk részletesen írt arról, hogy a szerelmespár többször egymáshoz ért, úgyhogy simán el tudunk képzelni egy olyat, hogy „Nyilvánosan fogdosta egymást Claudia és fiúja", illetve„Claudiáék megőrülnek, ha nincsenek egymás közelében". Esetleg, fokozva a nyilvánvalót: „Liptai és fiúja magyarul beszélgetnek",  „Clau és kedvese éjjel alszanak", vagy „Liptai Claudia és szerelme nem állnak rokoni kapcsolatban". Nagyon várjuk! Ha önnek még jobb tippje van, írjon nekünk levelet, és mondja meg!